Det goda företaget

Vad är det som driver företagens växande samhällsengagemang?

Nästa utbildningstillfälle torsdag 24 oktober 2024 – Digital kurs.

Företagens samhällsengagemang och hållbarhetstänk bara växer, men vilka är de bakomliggande faktorerna? Varför bryr sig inte Unilever, Coca-Cola, Lego, Adidas, IKEA och andra multinationella aktörer bara om vinstmarginalen numera? Vad är det som påverkar att utvecklingen går häråt?

Pandemin, kriget i Ukraina och en pågående inflation har ytterligare skärpt kraven på företagen. Dagens konsumenter och anställda accepterar helt enkelt inte ett inaktivt förhållningssätt, utan menar att företagen bär ett ansvar för att förbättra samhället i stort. Vad kan vi läras oss av året som gått?

Kursen Det goda företaget är en fullspäckad halvdag tänkt att vara en inspirationskälla för att du ska kunna skapa aktiviteter som gör skillnad i vardagen. Den vänder sig till dig som arbetar med sponsring, kommunikation, hållbarhet, employer branding och vill veta mer om området.

Utbildningen leds av Anders Lindén och Mirelle Andreasson på Tango Brand Alliance och sker digitalt via Microsoft Teams. Kursen genomförs torsdag den 24 oktober 2024 klockan 9-13.

OBS – Deltagarantalet begränsas till 12 personer per utbildningstillfälle

UTBILDNINGEN OMFATTAR BLAND ANNAT:

  • Samhällsengagemang – vad är det egentligen?
  • Det talas om ett högre syfte – eller ”purpose” – för dagens företag. Hur hittar man det?
  • Vilka nya ställningstaganden har blommat ut under de senaste åren stökiga åren?
  • Social hållbarhet har blivit ett allt starkare fokusområde
  • Många sponsorer söker (kräver) idag hållbarhetsprojekt från sina samarbetspartners
  • Hur skapar du engagemang som verkligen gör skillnad? Behöver du ens ha en sponsrad partner?
  • Låt samhällsengagemang och social hållbarhet bli ett nav i din kommunikation
  • Kreativitet i den nya tiden – vi ger dig casen från dem som tänkt ett extra varv!

Anmälan

Skicka din anmälan till anders@tangobrandalliance.se eller ring 070-653 19 92. Ange namn, företag, mobiltelefon och kompletta faktureringsuppgifter.

Kursavgiften är 4.500 kr (exkl moms) och inkluderar utbildning och dokumentation som skickas i efterhand. Betalning erläggs mot faktura 30 dagar netto. Vid avbokning 5 arbetsdagar eller senare före kurs debiteras 50% av kursavgiften.