Det goda företaget

VAD ÄR DET SOM DRIVER FÖRETAGENS VÄXANDE SAMHÄLLSENGAGEMANG?

Digitalt utbildningstillfälle torsdag den 19 november 2020.

Företagens samhällsengagemang och hållbarhetstänk bara växer, men vilka är de bakomliggande faktorerna? Varför bryr sig inte Unilever, Coca-Cola, Adidas, IKEA och andra multinationella aktörer bara om vinstmarginalen numera? Vad är det som påverkar att utvecklingen går häråt?

Pandemin under 2020 har ytterligare skärpt kraven på företagen. Dagens konsumenter och anställda accepterar helt enkelt inte ett inaktivt förhållningssätt, utan menar att företagen bär ett ansvar för att förbättra samhället i stort. Vad kan vi läras oss av året som gått?

Kursen Det goda företaget omfattar en intensiv halvdag tänkt att vara en inspirationskälla för att du ska kunna skapa aktiviteter som gör skillnad i vardagen. Den vänder sig till dig som arbetar med sponsring, kommunikation, hållbarhet/CSR, employer branding och genom detta redan kommit i kontakt med området.

Utbildningen leds av Anders Lindén och Mirelle Andreasson på Tango Brand Alliance och sker torsdag den 19 november 2020 kl 9-13. I dagsläget är det svårt för oss att träffas fysiskt, så vi ses därför via videomöte på den digitala plattformen Microsoft Teams.

OBS – Deltagarantalet begränsas till 15 personer per utbildningstillfälle

UTBILDNINGEN OMFATTAR BLAND ANNAT:

  • Samhällsengagemang – vad är det egentligen?
  • Det talas om ett högre syfte – eller ”purpose” – för dagens företag. Hur hittar man det?
  • Vilka nya ställningstaganden har blommat ut under pandemin 2020?
  • Hur skapar du engagemang som verkligen gör skillnad? Behöver du ens ha en partner?
  • Låt dina samhällsengagemang bli ett nav i din kommunikation
  • Kreativitet i coronatider – vi ger dig casen från dem som tänkt ett extra varv!

ANMÄLAN

Skicka din anmälan till anders@tangobrandalliance.se eller ring 070-653 19 92. Ange namn, företag, mobiltelefon och kompletta faktureringsuppgifter.

Kursavgiften är 3.900 kr (exkl moms) och inkluderar utbildning och dokumentation som skickas i efterhand. Betalning erläggs mot faktura 30 dagar netto. Vid avbokning senare än 5 arbetsdagar före kurs debiteras 50% av kursavgiften.