Världens bästa sponsring!

Bli inspirerad av de mest kreativa casen de senaste 20 åren

Fredagarna 29 september och 6 oktober – Digitalt på Microsoft Teams.

I sommar fyller Tango Brand Alliance 25 år! Vi har sedan starten utbildat och inspirerat marknaden om hur man bäst arbetar med sponsring och samarbeten. Under den tiden har sponsring gått från att ses som gåvor och donationer till att bli strategiska samarbeten.

Inför denna utbildning har vi grävt djupt i arkiven och presenterar de allra bästa casen från de senaste två decennierna – helt enkelt Världens bästa sponsring! Vi visar att en BIG IDEA håller oavsett dess ålder. Med god struktur och hög kreativitet lyckas de bästa aktörerna bland sponsorer och rättighetsinnehavare nå märkbart hög framgång. Välkomna till en inspirerande stund längs minnenas allé.

Denna utbildning är starkt caseorienterad och vill öppna ögonen på dig om hur många möjligheter sponsring och samarbeten kan ge dig. Förhoppningsvis kan det ge dig och din sponsringsportfölj en extra skjuts av kreativitet som leder till effektivitet. Vi utgår från företagens synvinkel i våra case, men dagarna passar lika bra för säljande parter på marknaden.

Utbildningen leds av Anders Lindén och Mirelle Andreasson på Tango Brand Alliance och sker digitalt via Microsoft Teams. För att göra denna kreativa utbildning som en lättsam motivationshöjare har vi delat upp den på två förmiddagar – fredagarna den 29 september och 6 oktober 2023 kl 9-11 ses vi.

OBS – Deltagarantalet begränsas till 20 personer per utbildningstillfälle

DAGARNA OMFATTAR BLAND ANNAT:

  • Hur sponsring och samarbeten förflyttats i företagens struktur
  • De bästa och mest kreativa uttagen kring ”traditionella” rättigheter
  • De mest oväntade partnerskapen och hur de påverkat målgruppen
  • De relativt billiga projekt som nått oväntade framgångar
  • Vilka effekter de bästa casen fått för företagen som genomfört dem
  • Casen visar framgångar från Sverige, Norden och interntationellt
  • Några sammanfattande praktiska råd om varför dessa företag lyckats

Anmälan

Skicka din anmälan till anders@tangobrandalliance.se eller ring 070-653 19 92. Ange namn, företag, mobiltelefon och kompletta faktureringsuppgifter.

Avgiften är 2.900 kr (exkl moms) och inkluderar utbildning och dokumentation. Betalning erläggs mot faktura 30 dagar netto. Vid avbokning senare än 5 arbetsdagar före kurs debiteras 50% av kursavgiften.