Kreativa avtal – Företag

ÖKA EFFEKTEN AV DINA SPONSRINGSAVTAL

Nästa utbildningstillfälle tisdag den 5 maj 2020 – Digitalt på Microsoft Teams.

Att göra ett bra sponsringsavtal är inte bara jobbig formalia. Istället är det den första kreativa processen i ett samarbete, där spelplanen faktiskt läggs för flera år framöver. Våra erfarenheter efter över 350 upprättade avtal är att detta trots allt uppfattas som svårt och onödigt för många. Under denna utbildningsdag visar vi på motsatsen – att avtalsförhandlingen består av stora dela kreativitet och är grundläggande för det framtida samarbetet.

I nuvarande världsläge är det svårt för oss alla att träffas fysiskt. Därför lanserar vi nu denna utbildning helt digitalt för första gången. Kursen genomförs tisdagen den 5 maj 2020 kl 9-13 via videomöte på den digitala plattformen Microsoft Teams.

Utbildningen omfattar en halvdag och vänder sig till dig som någon gång hamnar i situationen att förhandla, konstruera eller bara tolka och aktivera ett sponsor-/samarbetsavtal. Leder utbildningen gör Anders Lindén på Tango Brand Alliance.

OBS – Deltagarantalet begränsas till 15 personer per utbildningstillfälle

UTBILDNINGEN OMFATTAR BLAND ANNAT:

  • Hur undviker jag standardpaket och skapar mer lockande lösningar?
  • Kreativa förslag på motprestationer utifrån sponsorns affär
  • En tydlig checklista för lättförståeliga sponsringsavtal
  • Do’s and don’ts – var finns de vanliga fällorna och misstagen?
  • Skattefrågor – avdragsrätt, moms, reklamskatt, sociala avgifter etc
  • Praktiska råd för arbetet när avtalet väl är påskrivet

ANMÄLAN

Skicka din anmälan till anders@tangobrandalliance.se eller ring 070-653 19 92. Ange namn, företag, mobiltelefon och kompletta faktureringsuppgifter.

Avgiften är 3.900 kr (exkl moms) och inkluderar utbildning och dokumentation som skickas i efterhand. Betalning erläggs mot faktura 30 dagar netto. Vid avbokning senare än 5 arbetsdagar före kurs debiteras 50% av kursavgiften.